Where are you Bucharest? youtube facebook twitter gplus imdb

    RO | ENG

Regizor, Producător - VLAD PETRI

Vlad Petri este un regizor de film şi fotograf ale cărui proiecte sunt axate pe probleme sociale şi politice, desfăşurate în România şi în ţările din Orientul Mijlociu. În prezent e masterand în Antropologie Vizuală şi Media la Universitatea Freie din Berlin.
“Bucureşti, unde eşti?” este primul său lung-metraj.

Editor - GABI BASALICI

După absolvirea studiilor la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti - specializarea "Montaj", Gabi Basalici a lucrat ca editor la diverse proiecte (scurt-metraje şi documentare) în România şi Emiratele Arabe Unite. "Bucureşti,unde eşti?" reprezintă debutul său în lung-metraj documentar.

Editor sunet - VLAD VOINESCU

Vlad Voinescu a absolvit Universitatea de Teatru şi Film din Bucureşti (specializarea Montaj). A început să fie interesat de filmul documentar în cadrul workshop-ului Aristoteles, la care a participat în 2007. În prezent se ocupă atât de priză directă, cât şi de editare de sunet. Ultimele filme la care a lucrat sunt: "Turn off the lights" (r: Ivana Mladenovic) şi "Visul lui Adalbert" (r: Gabriel Achim).

Procesare imagine, editare online, DCP - VLAD PLĂIAŞU

După obţinerea unei diplome în ecomomie, Vlad Plăiaşu a început să lucreze ca editor, colorist, coordonator de post-producţie şi fotograf la diverse proiecte, printre care: "Superman, Spiderman sau Batman" (Premiul EFA pentru scurt-metraj),"Quest" (Quinzaine des Réalisateurs - Cannes) şi "Undeva la Palilula". În prezent ocupă poziţia de director tehnic la Transilvania Film Festival.

Traducere (ENG) - ANDRA MATZAL

Andra Matzal e un jurnalist român, în prezent coordonatoare a publicaţiei independente online “Think Ouside the Box”. A lucrat pentru Cotidianul şi Adevărul şi a colaborat cu diverse reviste din România (Dilema Veche, Veioza Arte, Omagiu, Tataia, Igloo). Este editorul a două antologii publicate de ART Publishing House şi traducătoarea mai multor cărţi şi scenarii de film.